Mød den rette person via Academic singles

Leder du efter en partner, som er lige så ambitiøs som dig selv? Er du på samme tid interesseret i netdating? Så er Academic singles helt sikkert noget for dig. Det er nemlig en datingside for højtuddannede akademikere, der alle bliver matchet gennem et videnskabeligt baseret matching system. På den måde for du mulighed for at finde en partner, der er ligesindet og går mindst lige så meget op i sit arbejde som du gør. Fordelene ved Academic singles er derfor at du finder højtuddannede singler som dig selv, du får et kompetent matching system, seriøs dating og så er der 100% gratis oprettelse. Denne form for datingside egner sig dog bedst til folk der er i aldersgruppen 30+. Er du derfor single og leder efter en højudannet partner, der elsker sit job ligesom dig selv? Så skal du med sikkerhed gøre brug af Academic singles. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Kompetent match-making system hos Academic singles

Da Academic singles har et meget kompetent match-making system skal du igennem en videnskabelig personlighedstest, før det er at du kan oprette et login hos Academic singles. Her vil du blive stillet en masse spørgsmål, for at give systemet en mulighed for at finde de helt rigtige matches til dig ud fra dine personlighedstræk. På den måde bliver du matchet med andre singler, som systemet mener, at du passer godt sammen med og evt. kunne indlede et længerevarende forhold med. Det er derfor det hele værd at ligge på energi og tid i at få besvaret spørgsmålene ordentligt. Kunne du godt tænke dig at vide mere, så kan du altid gå ind på siden og læse mere.

Hvad siger anmeldelserne om Academic singles

I følge anmeldelserne om Academic singles, så får de kun en ud af fem stjerner, da der er mange, der har haft negative oplevelser med datingsiden. Der er mange, som har oplevet problemer med betaling, hvor de mener de har betalt for meget for deres oprettelse af medlemskab. Deres kundeservice er dog til gengældt gode til at besvare de dårlige anmeldelser via deres kundeservice. Tør du dog godt at tage chancen med Academic singles, så hop ind på siden lige nu og find ud af mere.