Mørtel fugepistol: lettere at bruge og giver bedre resultater

Mørtel fugepistoler på boremaskiner er en fantastisk opgradering af den traditionelle mørtelmetode. Det er langt hurtigere at bruge en mørtel fugepistol, og så opnå du tilmed bedre resultater.

Minimer arbejdstiden samt behov for tilretning og en masse rengøring.

Spar tid på jobbet

Uanset om du arbejder professionelt i erhvervsbranchen, eller bare elsker at kaste dig over projekter hjemme i privaten, så er det fordelagtigt for dig at bruge en mørtel fugepistol. Påføringsmetoden er langt nemmere og hurtigere, så du kan sætte turbo på arbejdsprocessen. Dette er også med til at skåne din krop, når du arbejder.

Hos Rivald kan du købe nogle af de nyeste og mest populære mørtel fugepistoler, som monteres på boremaskiner. Disse fugepistoler er designet til at fuge alt fra murværk til stenmure og meget andet.

Nem at håndtere – også for nybegyndere

En mørtel fugepistol fra Rivald fuger hurtigere og mere præcist på dit murværk. Den er både flytbar og manøvredygtig, fordi den ikke vejer mere end 3-4 kilo. Selv hvis det er første gang, at du giver dig i kast med fugning, så er det nemt at håndtere en mørtel fugepistol.

På Rivalds webshop kan du endda se en udførlig video af, hvordan du bruger deres produkter – nemmere bliver det ikke.

En mørtel fugepistol fuger dobbelt så hurtig

En fugepistol kan fuge mindst dobbelt så hurtig, som hvis du gjorde det manuelt. Du kan bruge fugepistolen til stort set alle slags mørtler, fugemasser, sand, cement og meget andet.

Fordi den fuger så præcist, som den går, så minimeres behovet for rengøring også bagefter. Så hvis du vil have en mere effektiv arbejdsdag, så er mørtel fugepistolen et must i redskabsskuret.

Kvalitet til gode priser

Hos Rivald kan du gå på opdagelse i et udvalg af nogle af de bedste mørtel fugepistoler påsat akku boremaskiner fra kendte brands som DeWalt og Makita.

Du behøver ikke sprænge hele budgettet for at få råd til god kvalitet. Når du køber en fugepistol fra Rivald, så får du et kvalitetsværktøj for livet. Fugepistolen er skræddersyet til hårdt murerarbejde, og kan holde til mange års brug.

Hos Rivald kan du sammen med din mørtel fugepistol også købe al det nødvendige tilbehør samt reservedele, hvis du skulle have behov for det. Så hvis der skulle opstå problemer med dit værktøj, så kan det let fikses igen med de rigtige reservedele.