Opret dit ApS nemt og hurtigt online

Tidligere skulle du bruge en advokat til at lave de dokumenter, der skal bruges, når man opretter en ny virksomhed. Men det behøver du ikke længere. I dag kan du oprette alle dokumenter online og spare både tid og penge. 

Automatiserede formularer dækker dine juridiske behov på få minutter

Det er det, den danske legaltech-virksomhed, Legal Desk, tilbyder. En digital platform, hvor du ved at udfylde en formular, opretter juridiske dokumenter, med samme sikkerhed og gyldighed, som hos en advokat. 

Når du udfylder formularen, vælger du, hvilke registreringer der skal foretages på dine vegne. Eksempelvis om du skal registreres for import og eksport. Derudover sørger Legal Desk for at få virksomheden sendt til registrering hos Erhvervsstyrelsen, så du kan få dit CVR-nummer. Det hele går nemt og hurtigt – ikke mindst pga den hurtige service og sagsbehandling hos Legal Desk. Opret ApS i dag med Legal Desk.

Legal Desk sørger for sagsbehandling fra start til slut

Selvom dokumenterne er automatiserede, sidder der sagsbehandlere og sørger for at du kommer i mål med din nye virksomhed. En af de services, Legal Desk blandt andet tilbyder, er bekræftelse af selskabskapital. Når man opretter et ApS er det et lovkrav at der på selskabets erhvervskonto står 40.000 kr. Det foregår således, at man overfører pengene til en klientkonto hos Legal Desk, som herefter bekræfter kapitalens størrelse og tilbagefører beløbet, så snart virksomheden har en erhvervskonto. Her er det vigtigt at huske, at selskabskapital altid kun kan tilbageføres til en erhvervskonto og ikke til en privatkonto.

Fordele ved at oprette et ApS

En af de primære fordele ved at oprette et ApS er, at du får fordelene ved et kapitalselskab, men uden de mange formkrav, der er til et A/S, og samtidig undgår at hæfte personligt for virksomhedens økonomi, som ved en enkeltmandsvirksomhed.

Sidstnævnte handler især om, at du som ejer af en enkeltmandsvirksomhed er personlig ansvarlig for virksomhedens økonomiske forpligtelser. Det betyder, at du kan risikere at kreditorer gør udlæg i din private formue, såsom hus og bil. Dette gælder ikke for at kapitalselskab, såsom et ApS, da privat- og virksomhedsøkonomi her holdes 100% adskilt. Det er bl.a. også derfor, at selskabets kapital alene kan stå på en erhvervskonto og ikke på ejerens private konto. 

Sådan opretter du dit ApS

Lyder ovenstående som noget for dig, kan du gå ind på legaldesk.dk og læse mere om ApS’et som selskabsform. Det er også her, at du udfylder formularen, modtager selskabsdokumenterne og underskriver dem. Det tager cirka 15 minutter at udfylde og modtage dine selskabsdokumenter. Dernæst skal de underskrives – enten digitalt eller i hånden – hvorefter du kan følge den samlede proces via din profil på hjemmesiden. Opret ApS – og gør det i dag – det har aldrig været nemmere. God vind på rejsen ud i iværksætteriet.