Pavilloner fra FOCUS Moduler A/S – giv medarbejderne eller eleverne ekstra plads

Har du brug for at udvide dine kontorfaciliteter inden for en kort tidsramme? Eller ønsker I som institution at give eleverne ekstra plads til deres idrætsfaciliteter?

Der kan være mange gode grunde til, at du ønsker at udvide dine faciliteter, men nybyg er som bekendt en dyr udskrivning – og det er langt fra altid, at budgettet tillader at realisere byggedrømmene her og nu.

Heldigvis findes der gode alternativer til nybyg, og dem finder du hos FOCUS Moduler A/S.

Spar penge med pavilloner fra FOCUS Moduler A/S

Hvis du vil spare penge på byggeomkostningerne, er en pavillon eller modulløsning fra FOCUS Moduler A/S det helt rigtige valg.

De forskellige pavilloner og moduler kan både lejes og købes, og de har et stort antal anvendelsesområder som bl.a. kantine, beboelse, kontor, undervisningsfaciliteter, sygehus eller butik. Så der er rig mulighed for at drømme stort.

Fordelen ved et samarbejde med FOCUS Moduler A/S er, at virksomheden huser både egen tegnestue og produktionsfaciliteter. Du vælger derfor selv, om du ønsker en standardindrettet pavillon eller har brug for en specialløsning. Teamet er med dig i hele processen.

De enkelte løsninger mht. pavillon modul kan udstyres med alt fra toiletter til køkken, ligesom dit modulbyggeri kan etableres i flere etager alt efter ønske.

Over 1000 udlejningsenheder på eget lager

Hvis løsningen skal være af mere midlertidig karakter, giver det god mening at leje de enkelte pavilloner eller moduler. Hos FOCUS Moduler A/S har man mere end 1000 udlejningsenheder på eget lager, og de kan bestilles til brug i hele landet – også selvom virksomheden har hovedsæde i Randers.

Modulerne og pavillonerne til udlejning kan være ideelle til midlertidige toiletfaciliteter og i forbindelse med genhusning. Alle behov kan kort sagt dækkes, og løsningerne leveres med henblik på at levere såvel et bæredygtigt som konkurrencedygtigt valg.

FOCUS Moduler A/S – med mere end 30 års erfaring

Den randrusianske virksomhed har mere end 30 års erfaring med at levere nye og brugte pavilloner samt modulleverancer. Du kan derfor stole trygt på din nye samarbejdspartner, ligesom medarbejderne kan være med til at rådgive om alt fra jordstøbearbejdet til selve netværksinstallationer og drift.

Der kan derfor også være adskillige fordele i at lade FOCUS Moduler A/S tage hele dit projekt som en totalentreprise, hvor virksomheden klarer alt fra designprocessen til aflevering af den færdige pavillon eller modulløsning.

Hent gerne dit uforpligtende tilbud allerede i dag, så du enten kan give medarbejderne, eleverne eller dig selv mere plads i hverdagen.