Pelle p tilbyder svensk sejlertøj som er af det fineste materiale

Pelle Petterson er en verdenskendt svensk sejler og designer. Han er bedst kendt for sit Volvo P1800-design, men han har også skabt mange andre ikoniske sejlskibe. Hans datter, Cecilia, designer nu Pelle P-sejlertøj, som er inspireret af hendes fars kærlighed til sejlsporten. Hvis du er på udkig efter stilfuldt sejlertøj af høj kvalitet, så er Pelle P det rette mærke for dig. Pelle P’s kollektion af teknisk, funktionelt tøj er designet til at modstå de mest ekstreme udfordringer, uanset om det er på havet, i bjergene eller i bylivet. Inspireret af Pelle Pettersons livsstil og succes som en af verdens bedste sejlere, er Pelle P sejlertøj designet til at opfylde behovene hos selv de mest krævende sejlere. Designkonceptet True Experience sikrer, at hvert stykke tøj lever op til Pelle P’s høje standarder. Bæredygtighed er også vigtigt for pelle p. Der anvendes genbrugspolyester til nogle tekstiler og som isoleringsmateriale, så du kan være sikker på, at dit køb er med til at beskytte miljøet.

Bestil det nyeste pelle p sejlertøj

Pelle P er et mærke, der er synonymt med førsteklasses funktionelt teknisk tøj i høj kvalitet. Mærket blev grundlagt i 2007 og er ejet af PPY Production AB, der har base i Billdal uden for Göteborg. Pelle P har hurtigt vundet stor respekt i branchen for sit tøj af høj kvalitet, der er designet til at opfylde behovene hos sejlere, skiløbere og andre outdoor-entusiaster. Pelle P’s tøj er designet til at give den ultimative komfort og beskyttelse mod elementerne, uanset om du er ude på vandet eller på pisterne. Virksomhedens forpligtelse til kvalitet sikrer, at hvert stykke tøj opfylder de højeste standarder for håndværk.

Pelle p til dig som ønsker kvalitet på turen

Sejlertøj består typisk af tre lag: et skallag, et mellemlag og et baselayer. Skallelaget er det yderste lag og skal være vand- og vindtæt. Mellemlaget er det isolerende lag, der holder dig varm, og basislaget er det inderste lag, der hjælper med at fjerne fugt. materialerne skal være porøse nok til, at vanddamp kan trænge ind indefra. Men ikke mere end at det kan holde de større vandmolekyler ude. Et rigtig godt valg til mellemlaget er materiale lavet af fleece. Sejlertøj bør også være farvestrålende, så man let kan blive set, hvis man havner i vandet.