Professionel rådgivning til fornuftig pris

Hvad end du skal skrive dit testamente, oprette en ægtepagt, en samejeoverenskomst eller lignende, er det klart tilrådeligt at benytte sig af professionel hjælp. På den måde forebygger du fejl, opnår en korrekt struktur, samt undgår at følge banale skabeloner. Når det kommer til juridiske spørgsmål, er det altid en god ide at søge hjælp så du sikrer dig at alt er gjort korrekt i første omgang.

Søger du hjælp med juridiske spørgsmål, så kontakt jura-docs.dk, hvor du kan grundig og ubegrænset rådgivning til en fornuftig pris.

Rådgivning til testamenter

Hos jura-docs.dk, får du ubegrænset rådgivning til at skrive dit testamente, uden brug af billige skabeloner. Du får unik vejledning, uanset om du er enlig, samlevende, gift, eller har børn. Gennem samtale og grundig vejledning, vil du få et testamente der passer perfekt til din situation og dine behov, med et udkast allerede inden for to dage. Et godt testamente er uhyre vigtigt, både så dine ønsker bliver overholdt men også så dine efterladte, undgår arvestrid.

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

Ligesom et testamente, giver en fremtidsfuldmagt andre råderum over dine værdier og ejendele. En fremtidsfuldmagt træder i kraft hvis du på et tidspunkt bliver så syg eller svagelig at længere kan tage vare på din økonomi og personlige forhold. Det er en god ide at lave en fremtidsfuldmagt, for at gøre tingene nemmere for dine pårørende og samtidig får du selv lov til at bestemme hvem der får rådigheden over dine personlige ejendele hvis du ikke selv er i stand til det.

Hvorfor skrive en ægtepagt?

Når du indgår i et ægteskab indgår dig og din partner automatisk i et formuefællesskab, hvilket betyder at jeres formue skal deles ligeligt, ved en eventuelt skilsmisse eller separation. Ved at indgå en ægtepagt kan i bl.a. undgå en rodet skilsmisse, ved på forhånd at aftale hvilken del af jeres respektive ejendomme der skal være særeje. Der findes forskellige typer af særeje hvilket kan forebygge misforståelser.

Den juridiske jungle

Den juridiske verden er en jungle af komplekse begreber, strukturer og andet. Men i mange aspekter af livet kræves der at ud kan tage stilling til juridiske spørgsmål, eksempelvis ved indgåelse i ægteskab og når du skal skrive testamente. Det er vigtige ting at have styr på og gøre sig overvejelser om. Men for at sikre at det bliver gjort ordentlig søg juridisk hjælp og støtte undervejs.