Profilmetal A/S leverer fugleklodser og en ny tagryg til din virksomhed

Skal du have shinet dit tag op med en ny tagryg eller med fugleklodser, der kan holde ubudne fugle og større insekter ude af din lade eller din carport? På profilmetal.dk finder du et bredt udvalg af facade- og tagkonstruktioner til både virksomheder og erhverv.

Siderender, snefang, fodblink og tagrygninger – udstyr til taginddækning og tagryg

Mangler du en ny taginddækning til din tagryg på din virksomhed, eller er du på udkig efter en leverandør af løsninger til tagrygge, facader og tag i forbindelse med dit erhverv? Hos Profilmetal A/S er de eksperter i løsninger inden for ståltage, tagstensplader og facadeløsninger til carporte, tilbygninger, lader og skure. Der er derfor en god chance for, at du finder en god løsning til din eller din kundes tagryg, når du klikker dig ind på deres hjemmeside. Under kategorien med tagrygninger finder du blandt andet runde og trekantede tagrygninger, vindskeder, fodblink, siderender, snefang og andre typer inddækninger til din tagryg og dit tag. Du finder naturligvis også et bredt sortiment af ståltagplader, som passer sammen med taginddækningerne. Har du for eksempel brug for sinusplader eller trapezstålplader? På profilmetal.dk finder du et bredt udvalg af begge typer ståltagplader i forskellige størrelser og med forskellige profilstørrelser. De har dag-til-dag levering på udvalgte typer inddækninger, så det er et godt sted at starte, hvis du allerede nu står med en tagryg, du gerne snart vil være færdig med. Tøv ikke med at besøge www.profilmetal.dk allerede i dag, hvis du er interesseret i en tagryg af en høj kvalitet og til en god pris.

Find fugleklodser eller skumklodser til dit tag på www.profilmetal.dk

Du kan være sikker på at finde alt det, du har brug for til din tagkonstruktion eller dit facadeprojekt hos Profilmetal, herunder også de praktiske fugleklodser. Nogle kalder dem også for skumklodser på grund af materialet. Hvis du kalder dem for fugleklodser, skyldes det, at én af deres funktioner er at forhindre fugle i at kravle op under tagpladerne. Derudover beskytter fugleklodserne også mod snefygning og større insekter. Når du vælger at købe fugleklodser med til dit tag, er du derfor med til at sikre bygningen bedre mod ubudne gæster. Skumklodserne fås i forskellige former, der passer til forskellige tagprofiler, og fås desuden i en udgave, der passer enten over eller under tagpladerne. Dermed er det muligt at lukke af i begge ender af taget. Når du køber fugleklodser, ståltagplader eller tagstensplader hos Profilmetal er du godt hjulpet på vej af fagfolk, der ved, hvad de snakker om. De har fremstillet profilerede stålplader siden 1994, og derfor har de en stor viden om både om materialet samt fremstillingen og håndteringen af stålpladerne. Du kan derfor roligt besøge deres hjemmeside for at blive klogere på emnet, eller kontakte dem på +45 56 63 02 22 eller info@profilmetal.dk for at få svar på dine konkrete spørgsmål.