RN Solutions – LED til landbrug og industri

Annonce-banner

Virksomheden RN solutions blev grundlagt i 2013/2014 af Rune Nielsen. Ideen kom i form af en udlandsrejse, hvor Rune så, hvordan man overbelyste søer enkelte steder i Europa. Rune kom derfor med ideen LED armaturer. Han fik lavet en aftale via sit netværk i Asien. Rune var ikke et sekund i tvivl om at produkterne skulle være nemme at installere, samtidig med at han vidste at investeringen skulle tjenes hurtigt hjem igen. Derefter gik det hurtigt, produktet SowLight blev hurtigt meget udbredt i Danmark via rådgivere og dyrlæger, som hurtigt kunne se forbedringer af reproduktionen. Hele ideen med at landmanden selv kunne montere lysarmaturer med Plug’n Play kabler var meget tiltalende for landmændene. konceptet udviklede sig hurtigt til staldtyper i svineproduktionen og hurtigt til kvæg, malkestalde, fjerkræsstalde og andre brancher som værksteder, autolifter og byggepladser. For at være sikre på at kvaliteten var ensartet og produktionen var stabil, etablerede RN solutions hurtigt deres egenproduktion i Kina i 2017.

RN solutions er i over 20 lande

I dag sælger RN solutions deres lyskoncepter i over 20 lande fordelt over hele verdenen. I mange af de her lande er der også blevet etableret et forhandlernetværk, og nu belyser SowLight konceptet omkring 1.000.000 søer i ind og udland. I begyndelsen af virksomhedens leveår, blev der også produceret andre opfindelser til svineproduktionen, men nu bliver der næsten kun fokuseret på lys produkter. Der er i dag tilføjet nye unikke lysprodukter der alle har tilfælles, at de skal være holdbare, have et godt lys og så skal de være nemme at montere samtidig med at de har en fornuftig pris.

Hvorfor vælge RN Solutions?

Der er mange gode grunde til du skal vælge RN Solutions. En fordel er, at deres produkter er miljøbevidste, og de kan hjælpe dig med at spare penge på din elregning. Deres produkter kan også anvendes i hårde miljøer som f.eks. staldbygninger. Samtidig tåler de stor påvirkning af ammoniak, kemikalier, støv, og fugt. Produkterne er meget rengøringsnemme og vandtætte. De kan derfor også bruges i fødevareindustrien, vaskehaller og andre steder. I dag leverer RN Solutions direkte til landmanden eller kunden. RN Solutions produkter er certificeret til salg i hele Europa, samtidig med er de er godkendt til at sælge i Kina og Nordamerika.