Sådan holder du dit boligkompleks fejlfrit

Med et boligkompleks følger meget vedligeholdelse og reparationer af småskader. Dette er ikke noget der må tages let på, da det er meget vigtigt, at kompleksets beboere er glade og tilfredse, og ikke skal bekymre sig om praktiske ting såsom gårdarealer og trappeopgange. Kig derfor med her, hvis i som boligforening ønsker professionel håndtering af disse af og til oversete men ekstremt vigtige arbejdsopgaver.

En flot og indbydende gårdhave

Grundet at mange lejligheder er meget små, er der til de fleste knyttet en gårdhave, hvor beboere kan få et afbræk fra hverdagens trange vægge, og i stedet nyde lidt frisk luft udendørs. For faktisk at nyde dette, er det vigtigt, at gårdarealet står knivskarpt, hvilket i kan få hjælp til ved at sørge for ejendomsservice i form af en gårdmand. Hans primære funktion er altså at holde gårdhaven pæn gennem vedligeholdelse af planter, inventar og fjernelse af storskrald. Alt sammen for at i som beboere, kan få en god oplevelse, hver gang i gør brug af den fælles gårdhave.

En flot trappe skaber det bedste førstehåndsindtryk

Udover at udendørsarealer skal spille, er det også vigtigt at indendørsarealerne gør. De indendørs fællesarealer dækker hovedsageligt over opgangen, som for et stort lejlighedskompleks, kan gå op og blive til mange etager. Dette er et sted, som hver dag er udsat for slid og skidt, som bliver slæbt ind af enhver beboer i opgangen, hvoraf det er praktisk at hyre en fast trappevasker, som kan sørge for, at jeres opgang ikke er unødvendigt beskidt. En trappevask udført af professionelle bliver gjort med støvsuger og mopper, hvoraf i er garanteret, at alt snavs bliver fjernet fra jeres opgang. En trappevasker sikrer jer altså, at jeres opgang er flot og indbydende, præcis som den bør være, da det er det første man ser, når man går ind i bygningen.