Skotrende på rulle – Kortere tid på taget

Med Bygtjeks patenterede skotrendesystem på rulle kan du aflevere et tag i samme høje kvalitet, som du plejer – blot hurtigere. Med dette skotrendesystem får du holdbar kvalitet og æstetik, som er med til at skabe stilfuld finish på taget. 

Løsninger tilpasset fagfolk

Den smarte skotrende på rulle er nem og hurtig at montere for fagfolk. Når underlaget og kilerne er monteret, ruller du blot skotrenderullen ud på undertaget og sømmer den fast. Din gevinst er kortere tid på taget og en strømlinet arbejdsproces uden spildtid, hvor du ikke skal vente på andre fagfolk. Med dette skotrendesystem får du en holdbar kvalitet og æstetik, som er med til at skabe stilfuld finish på taget.

Skal det være ekstra nemt, skal du gå med vores komplette kit sæt, der indeholder Win Skotrende, kiler, ventilationslister og skotrendefod. Hver enkelt del kan naturligvis også bestilles hver for sig.
Skotrendesystemet kan anvendes til såvel nybyggeri som renoveringsprojekter.

Slut med at bekymre dig om utætte skotrender

Med den smarte skotrende på rulle fra Bygtjek behøver du aldrig mere bekymre dig om utætte skotrender. Skotrenden rulles blot ud på undertaget og sømmes fast – hurtigt og nemt. Vælg imellem for forskellige længder og farver, og om materialet skal være i aluminium eller zink.

Skotrenden leveres både i blank alu, sort alu eller zink. Såvel alu som zink er populære løsninger til skotrender, fordi metallerne har en lang holdbarhed og skaber en stilfuld og flot finish på tagløsningen.

Bygtjeks skotrende på rulle er skabt til såvel nybyggeri som tilbygninger. Oplever du, at du har en utæt skotrende, kan du naturligvis også bruge vores løsning til reparation af din skotrende.

Når først den gamle løsning er pillet ned, ruller du blot skotrenden ud på undertaget og sømmer den fast. Det hele foregår i et snuptag, hvor du bliver overrasket over, hvor hurtig du er færdig med reparation af skotrende.

Vil du vide mere om Bygtjeks effektive skotrendesystem på rulle? Kontakt Bygtjek på 4043 4324 eller info@bygtjek.dk.