Smid nøglen ud og skift til smart adgangskontrol

De fleste lejlighedskomplekser bruger stadig nøgler, når der skal åbnes op. Men måske har du lagt mærke til, at nyere lejlighedsbygninger i stigende grad skifter nøglehullerne ud med kodelåse. Det er der gode grunde til og disse grunde er hvad du får indsigt i her. På den måde kan du lære, hvorfor nøgler hører fortiden til og hvorfor dit lejlighedskompleks bør skifte til Adgangskontrol

Ulemper ved nøgler

Du har sikkert prøvet at gå ud ad døren i dit lejlighedskompleks, gå et par skridt, da en uhyggelig tanke pludselig slår ned. Du mærker efter i venstre lomme, så den højre. Du har glemt nøglen i din lejlighed og nu kan du ikke komme ind. Det kan give anledning til pinlige situationer, hvor du er nødt til at ringe til nogle af de andre beboere og bede dem om at buzze dig ind. Alt dette fordi du i et svagt øjeblik glemte dine nøgler.

Fremtidens låsesystem

Med adgangskontrol i form af kodelås, behøver du ikke længere at huske på nøglerne hver gang du forlader bygningen. Det eneste du skal huske er en kort kode og vupti – nu er du inde. Dette redder dig fra mange ærgerlige situationer. Det gør også dit lejlighedskompleks mere sikker, da du ikke skal bekymre dig om at tyve tager dine nøgler og låser sig ind. Det samme gælder for dine naboer, så alt i alt er det en løsning, der giver mening for alle.

Løsninger skræddersyede til dine behov

Du kan også vælge imellem andre løsninger end kodelåse. Mange vælger også en chip-løsning, som erstatter de mange nøgler i dit nøglebundt med en enkelt plasticchip. Denne chip kan bruges flere steder, hoveddør, bagdør og kælder, så du får en smart løsning, som kan åbne flere steder. På den måde skal du ikke fumle rundt med alt for mange nøgler.