Snart er det tid til at sidde udenfor igen

Snart ser vi frem til noget mere varme, noget mere sol og muligheden for at kunne nyde vejret og en god kop kaffe. Hvis du er caféejer, skal du snart finde den udendørs bordplade frem, og sørge for at den kan holde til det lidt uforudsigelige danske vejr. Hvis du mangler lidt inspiration til Interieur og indretning til din restaurant eller café så er det en god idé at kigge med her.

De vigtigste ting at huske

Selvom det ikke altid er det bedste vejr i Danmark, så plejer vi at elske at hygge os udenfor alligevel. Derfor vælger mange også at tage på café, hvor det er muligt at kunne spise udenfor. Det kan derfor være en god idé at investere i nogle udendørs bordplader og nogle varmelamper, så dine gæster kan nyde maden udenfor. Dertil kan du gøre det mere hyggeligt med parasoller, lyskæder og stearinlys. Det vil helt sikkert lokke flere gæster til din café. Sørg også for behagelige siddepladser, hvor puder og tæpper ligger klar til gæsterne.

Udvid dit menukort

Udover at få købt en udendørs bordplade, og nogle stole som også kan holde til at stå udenfor, så kan du også tage nogle andre tiltag for at markere, at flere vil have, at deres cafébesøg skal foregå udenfor. Når det er godt vejr, kan du eventuelt vælge at sælge is eller smoothies, hvilket helt sikkert vil være et hit hos cafégængere. Ellers nyder folk ofte en øl eller sodavand i solen, så derfor er det vigtigt at have et fyldestgørende drikkevaresortiment. Husk også at reklamere med dine åbningstider. Det er nemlig vigtigt at have åbent alle dage, især når solen skinner. Derfor skal du sørge for at holde åbent når ferierne rammer, og flere har mulighed for at tage et smut forbi din café eller restaurant.