Spar penge på varme ved at få ny hulrumsisolering udført

Når det kommer til energioptimering af boligen, er der meget, du kan gøre. Fx kan du skifte de gamle ruder ud med termoruder, der har en bedre varmeisolerende effekt. Du kan også begynde at lave noget af varmen selv ved at få en varmepumpe sat op. Og så er der selvfølgelig også isoleringen af din bolig, du kan se på. Den kan nemlig godt være mangelfuld, uden det er noget, du lægger mærke til i det daglige.

Lader det til, at varmen siver bort bestemte steder?

Utilstrækkelig isolering vil selvfølgelig give sig til kende på varmeregningen, da varmen fosser bort gennem kuldebroer. Det kan skabe træk i hjemmet, og for at lokalisere hvor, kuldebroen løber, kan du få foretaget en termografisk undersøgelse. Nogle steder i hjemmet kan du faktisk se kuldebroer f.eks. som sorte mærker. Forekomsten af skimmelsvamp kan også være tegn på, at din bolig ikke er så godt isoleret, som den bør være. Hvad kan du så lige gøre?

Gør noget ved kuldebroer – se på isoleringen

Svaret er ganske simpelt: Du kan investere i ny hulmursisolering. Hvorfor opstår der behov for at se på isoleringen igen, undrer du dig måske over. Det kan være, at din nuværende isolering har mistet deres effekt f.eks. at pladerne med isoleringsmateriale er faldet sammen, eller det bare ikke er et særligt stærkt materiale. Det er bl.a. sådan noget, der gør, at kuldebroer titter frem på trods af eksisterende isolering.

Granuleret isoleringsmateriale kan være det oplagte valg

Nu er der forskellige typer isoleringsmaterialer at gøre brug af, når du vil kuldebroer til livs. Hvilken type du skal vælge, kan bl.a. afhænge af, hvor du vil isolere og husets konstruktion. Der er bl.a. de klassiske plader og granuleret isoleringsmateriale, som er materiale, der består af runde korn af eksempelvis polystyren og grafit, som kan fordeles jævnt i hulrummet.

Hulrumsisolering skulle gerne tjene sig hjem igen

Nu er det at få ny hulmursisolering en investering, der gerne skulle tjene sig hjem med tiden lidt på samme manér, som termoruder gør. Med grundig isolering sikrer du dig, at der går længere tid, før varme forsvinder fra boligen. Det betyder, at du potentielt kan få mere ud af de penge, du bruger på varme. Er du ikke meget for usikkerheden ved, hvad du skal af med for varme i fremtiden? Få ny hulrumsisolering.

Ønsker du et tilbud, så kontakt et firma inden for hulmurs- og loftisolering. Prisen vil afhænge af en række ting, bl.a. hvad der bliver isoleret med, og om det gamle isoleringsmateriale skal fjernes først.