Stålskabe – En perfekt løsning

Hvis du er på udkig efter en opbevaringsmulighed, der er både holdbar og stilfuld, så kig ikke længere end til disse stålskabe på hjemmesiden. Deres stålskabe er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er bygget til at holde og vil kunne modstå selv de mest krævende miljøer. Med flere rum og hylder giver deres skabe rigelig plads til alle dine behov, og med en række forskellige farver at vælge imellem er du sikker på at finde det perfekte match til din indretning. Uanset om du har brug for et sted at opbevare dit værktøj eller materialer, er stålskabe den perfekte løsning.

Hold dine materialer organiseret med stålskabe

Materialeskabe og stålskabe er en fantastisk måde at holde dine materialer organiseret og inden for rækkevidde. Uanset om du har brug for at opbevare store værktøjer eller små dele, findes materialeskabe og stålbskabe i forskellige størrelser og modeller, der passer til dine behov. MS-modellen er produceret af Blika, en af Europas førende producenter af opbevaringssystemer. Skabene er fremstillet af stålplader og er udstyret med 4 galvaniserede hylder, som kan flyttes rundt efter ønske. Til mindre dele er SAP- og Kappes-modellerne udstyret med henholdsvis justerbare hylder og skuffer. Uanset hvilken model du vælger af stålskabe, er materialeskabe en god måde at holde dit arbejdsområde ryddeligt og dine materialer tæt på.

Stort udvalg af stålskabe

Leder du efter stålskabe til opbevaring af dit værktøj eller andre materialer? Lige her på hjemmesiden finder du et stort udvalg af stålskabe i forskellige størrelser og stilarter at vælge imellem. Deres standard stålskabe fås i højder fra 1000 mm op til 1995 mm og i dybder fra 400 til 600 mm. De kan købes med normale døre, der åbner 110o, eller med skydedøre, og der er også mulighed for ekstra hylder. Hvis du ønsker at blande et værktøjsskab med en arbejdsstation, har de også vores kraftige stålskabe med skuffer. Skabene har en lille bordplade i ståhøjde, hvor du kan have dine vigtigste ting lige ved hånden, mens du arbejder. Uanset hvad dine opbevaringsbehov måtte være, har de en løsning til dig.