Styrk jeres sammenhold med en sund og nærende frokostordning

På vores arbejdspladser kræves der generelt en god arbejdspræstation af os. Til dette behøver vi en nødvendig mængde styrke, energi og ofte også et godt humør. De tre ting kommer ikke af sig selv, og derfor er frokostpausen et vigtigt højdepunkt på arbejdsdagen. Frokostpausen er det pusterum, hvor vi får mulighed for at ernære os med sund og velsmagende mad sammen med vores kolleger. Med en frokostordning sikrer du dine medarbejdere det bedste til at klare sig igennem dagen.

Det er for mange af os på arbejdspladsen, at vi tilbringer de fleste af vores vågne timer. Det er derfor også vigtigt med et sundt arbejdsmiljø, så både ledere og medarbejdere kan klare sig godt igennem dagen. Med en frokostordning til virksomheder får vi allesammen noget at styrke os på og samles med hinanden. Frokostordningen leveres til døren, på alle ugens hverdage, så der altid er noget at se frem til, når det ringer ind til pause.

Hvilken frokostordning skal du vælge?

Der er mange fordele ved at satse på en frokostordning til erhverv eller virksomhed. En klar økonomisk fordel er, at I slipper for at rende ned efter frokost til overpris, og I sparer desuden også de unødige minutter på det. I behøver heller ikke at smøre madpakken om morgenen, men kan blot læne jer tilbage og få serveret et lækkert måltid mad. Der er et bredt udvalg af frokostordninger hos Frokost+ med retter, der er sammensat ud fra en spændende smagspalette. De har gjort arbejdet mere overskueligt for jer ved at tilbyde en række forudbestemte retter, som varieres fra uge til uge. I har stor medbestemmelse over, hvad der serveres, da I frit kan tilpasse retter, der er nøjagtigt efter jeres præferencer. Undersøg muligheden for en skræddersyet frokostordning lige her.

Dette består en frokostordning typisk af:

 • Varm ret med tilbehør
 • Suppe/koldskål
 • Kold ret, tapas eller forret
 • Sund ret, råkost eller rig salat
 • Sprøde salater
 • Salatbar med toppings
 • Slagterpålæg og fiskepålæg til jeres smør-selv-brød
 • Hjemmelavet dressing
 • Hjemmebagt brød
 • Tilbehør til brødet f.eks. tzatziki, hummus eller oliventapenade
 • Lidt fredagssødt

Til medarbejdere med særlige behov eller allergier

Frygt ej, hvis jeres medarbejdere i virksomheden har mange forskellige behov og præferencer. Frokost+ tilbyder nemlig en fri tilpasning af jeres firmafrokostordning, så alle de behov og særlige ønsker, der nu måtte være, kan dækkes.  Der tages højde alt det, der kan have en betydning for sammensætningen af retter. Der tilbydes eksempelvis en række velsmagende vegetarretter, laktosefri retter eller retter uden svinekød. Tøv ikke med at undersøge jeres muligheder for en frokostordning, der lever op til jeres ønsker, så ingen bliver snydt.