TÆPPER AF LÆKKERT DESIGN OG HØJ KVALITET

TÆPPE LØBERE TIL DE LANGE GANGE

Tæppeløbere kan være med til at sætte sit præg på kontoret og de lange gange der er ned til kaffestuen, ved at give noget ekstra stil til gangene. Med smukke tæppeløbere der passer til indretningen, er de elegante og lyddæmpende og kan for eksempel bruges både på trapper, i loungeområder og i lange gangarealer. De kan være med til at skabe nyt liv i disse områder, hvor rummet får en ekstra charme og ny stil.

 

Tæppeløbere er velegnede til dekoration og tæppelyddæmpning, da de på gulvet giver god akustik, for udover at tæpper skaber hygge, sætter de også en dæmper for lydbølger og sikre et behageligt miljø der er til at arbejde i.

 

LØSE TÆPPER GIVER FOKUS I RUMMET

Det er dekorativt med løse tæpper og samtidig lyddæmpende og behageligt at gå på. Der findes løse tæpper i mange former, farver og mønstre, som kan være med til at skabe en god og hyggelig atmosfære i rummet, eller benyttes som underlag til kontorstole, eller sofaer.

 

Woodnotes som er en finskproducent producere tæpper der er velegnede til allergikere og er tæpper som Living Art tilbyder i sit sortiment. De bliver rost for den skandinaviske stil, der afspejler sig i alle deres produkter. De er kendt verden over, for deres funktionelle tekstiler og tæpper af papirgarn. Produkterne er i dag kendt for deres elegante design og høje kvalitet. Hvis også du elsker den skandinaviske stil, kan Woodnotes tæpper og gardiner uden tvivl hjælpe dig med at fuldende stilen i dit eget hjem.

 

DESIGN EFTER EGET ØNSKE

Hos Living Art ses der ingen grænser for, hvilken form der kan produceres. Forhandlerne har mange års erfaring i at skabe et slidstærkt og miljøvenligt tæppe. Det giver dermed adgang til et væld af mønstre, farver og former for det er vigtigt at det passer ind til resten af interiøret. Man vil kunne få skræddersyet sin egen løber i de mål der passer til kontorets indretning. Udvalget af kantebånd på løse tæpper og tæppeløbere er stort.

 

Der er mange forskellige design og størrelse på Living Arts hjemmeside, hvor man kan finde inspiration og skabe sine egne tanker og ideer til hvordan man kunne tænke at indrette sit kontor. Hos Living Art er der et dygtigt team af erhvervskonsulenter, som rådgiver og ser på dine behov, for at skræddersy de rigtige tæpper til lige præcis det du søger, for alle kontorer er nemlig ikke ens. Læs mere her og skab inspiration til din indretning: https://livingart.dk/taepper/