Transport af levende dyr

Har du før tænkt på og undret dig over, hvad du skal gøre, hvis du skal have transporteret levende dyr? Står du i den situation, hvor dette scenarie skal realiseres, så er der heldigvis god hjælp at hente. Du kan nemlig få transporteret dine dyr trygt og godt, uden at du skal bekymre dig om deres velbefindende. 

N. A. Nissen klarer transporten

Hos N. A. Nissen tilbyder de dyretransport af høj kvalitet. N. A. Nissen Spedition og Transport Aps har samlet set mere end 40 års erfaring indenfor dette felt, så derfor er de yderst rutinerede og specialiserede i at transportere dyr til og fra udlandet. De transporterer både dyr for virksomheder, som eksempelvis zoologiske haver, og de transporterer kæledyr for private kunder. Hos N. A. Nissen er der ingen begrænsninger i forhold til, hvilke dyr du kan få transporteret. Det vil sige, at uanset størrelsen på dit dyr, kan du få hjælp hos N. A. Nissen. De har gennem mere end 40 år transporteret alt lige fra hunde til heste til store elefanter og giraffer, hvilket vidner om, at de kan klare alle typer af opgaver. 

N. A. Nissen har dyrenes velvære i fokus 

Hvis du vælger at få dit dyr transporteret til eller fra udlandet gennem N. A. Nissen, er du garanteret, at dit dyrs velvære og velbefindende er i fokus. De baserer sig på altid at gøre, hvad der er bedst for dyret. Det betyder, at de altid sørger for at vælge den mest direkte og hurtigste rute, så dyrene ikke skal være unødvendig længe undervejs. N. A. Nissen er medlem af Animal Transport Association samt The International Pet and Animal Transportation Association, hvilket er et symbol på, at de altid bestræber sig på at gøre deres dyretransport så komfortabel, tryg og sikker for dyrene som overhovedet muligt. Derudover benytter de sig naturligvis udelukkende af godkendte transportmidler til deres dyretransport. Når levende dyr eksempelvis skal transporteres til og fra zoologiske haver rundt omkring i verden, er det påkrævet og lovpligtigt, at en repræsentant fra Fødevarestyrelsen kommer og holder opsyn. Dette sørger N. A. Nissen naturligvis for at overholde. 

Besøg deres hjemmeside

Hvis du ønsker at læse meget mere om dyretransport gennem N. A. Nissen, kan du med fordel besøge deres hjemmeside på nanissen.dk. Her har de skrevet udførlige informationer vedrørende deres transportformer af både større og mindre dyr. Har du et kæledyr, som skal transporteres til eller fra udlandet, kan du også læse en masse information om dette.