Udendørs væglamper og havelamper fås hos Lite-House

Udendørs væglamper til væg og indkørsel og havelamper ved bed har det til fælles, at de skal være smukke og give et blidt lys, og de skal få dit hus til at stråle. Er dit hus hvidt, og er du til det meget diskrete? Så er ARC LED UP/DOWN udendørs væglamper noget for dig. Må de træde lidt frem, får du dem også i sort. Har du en elegant og hyggelig stil, er LUMINIZ SANINA bedlampe de perfekte havelamper til dig. Få råd hos Lite-House.

Udendørs væglamper fra Lite-House giver god stemning

Mangler du lys til væg og indkørsel? Har du en mur eller et træhegn ved din indkørsel, passer ARC LED UP/DOWN udendørs væglamper perfekt herpå, og du kan dæmpe lyset med almindelige lysdæmpere til LED-lys.

Du kan indstille ARC LED UP/DOWN udendørs væglamper i lysfordeling, til at lyse mere op eller ned. Der er en indstilling, hvor der er en smal lysstribe foroven og resten af lyset forneden. Det ser fint ud og får den til at ligne en pendel. Vælger du de udendørs væglamper i hvid, gør de ikke meget væsen af sig. Til gengæld er det blide lys dekorativt. Giver du lige meget lys op og ned, danner lys og skygge kvadrater.

Vælger du dine ARC LED UP/DOWN udendørs væglamper i grafit sort, får de lidt mere kant og er stadig nydelige. Uanset farve, har de en levetid på hele 50.000 timer. De bruger kun 3 W og giver 335 lumen, hvilket svarer til mere end 25 W i en gammeldags pære. De små udendørs væglamper kan du bruge til din indkørsel. Ellers vælger mange også havelamper af typen bedlampe til den.

Du kan finde havelamper af typen bedlamper

Har du en elegant stil? Så er de slanke LUMINIZ SANINA bedlamper lige de rette havelamper til dig. Du kan selvfølgelig placere disse havelamper i dine bede. Og du kan bruge dem andre steder, som for eksempel i din indkørsel. Så bliver du og dine gæster taget godt imod om aftenen. Skal du gå sikkert henad din flisegang, er det ideelt at placere dem langs med den. Da du får brug for mange SANINA havelamper, sparer du ved at købe dem i sæt af 3 stykker på www.lite-house.dk.

Du får havelamperne i kobber og rustfrit stål. De er elegante, og den i kobber er desuden hyggelig. Du kan se inderskærmen til LED’erne, og den kan du også med stolthed vise frem, da havelamperne kun bruger 3 W. Du får en 9 meter ledning med fra strømforsyningen til den første og 2 styks af 3 meter til sammenkobling mellem lamperne. Strømforsyningen er inkluderet, og du kan for eksempel koble 2 sæt på én strømforsyning. Stik SANINA havelamperne direkte i jorden og i stikket uden hjælp fra en elektriker.

Er du i tvivl om noget vedrørende lamper, hjælper virksomheden dig. Køb udendørs væglamper og havelamper på www.lite-house.dk.