Undgå arbejdsskader med gummimåtter til gulv

Gummimåtter til gulv er blevet meget populære på arbejdspladser landet over. Udvalget er stort og du kan både finde ergonomiske arbejdspladsmåtter, aflastningsmåtter, ståmåtter og antistatiske måtter, som kan findes i et slidstærkt og høj kvalitets materiale og er perfekt til arbejdspladserne. Måtterne har mange forskellige anvendelsesmuligheder og kan bruges på tværs af alle industrier ligegyldigt om det er hård industri, produktion og lagerarbejde, kontor, detail og meget mere. Måtterne er både skridsikre og er med til at beskytte mode hårde, glatte og kolde underlag og så hjælper de nemlig også med at aflaste krop, ryg og ben. Udvalget af gummimåtter er stort og derfor finder du med sikkerhed også noget, som passer til din arbejdsplads. Tag derfor et kig i det store udvalg og find gummimåtter til gulv, som passer helt perfekt til din arbejdsplads.

Undgå elektrostatiske ladning ved brug af gummimåtter til gulv

Gummimåtter til gulv, der indeholder elektrostatisk ladning også kaldt ESD-måtter eller antistatiske måtter. Udover at måtterne er designet til elektrostatisk afladning er måtterne også skridsikre og ergonomiske ligesom alle måtterne i sortimentet er. De hjælper på et sundere og sikre arbejdsmiljø, hvor de ansattes ryg, fødder og ben bliver aflastet og det mindsker risikoen for fladskader. Gummimåtterne er derfor helt perfekt, hvis du har et arbejde, hvor du står meget op. Det gør derfor arbejdspladsen mere sikker og mindsker risikoen for skader i kroppen, som holder folk fra at kunne arbejde. Hop derfor ind på siden og få fat i nogle gummimåtter til gulv allerede i dag.

Gummimåtter til gulv – Gummimåtter godkendt til fødevareindustrien

Hvis fremstilling af gummimåtter til gulv, skal blive gjort brug af i fødevareindustrien er der nogle krav, der skal opfyldes. De skal for det første være skridsikre og være med til at forhindre faldulykker i områder, hvor der er mulighed for at gulvene er våde og fedtede. Det er derfor at du kan finde måtter, som indeholder hævede knopper og drænhuller, som lader væske passere og sikrer et godt greb og god komfort i underlaget. De fleste af måtterne er også fremstillet i nitril, som er med til at give måtterne en lang levetid. Skynd dig derfor ind på siden og få fat i skridsikre gummimåtter til gulv lige nu.