Vælg en gennemsigtig strømaftale til din husstand

Der er rigtig mange ting, man skal have styr på i en almindelig husholdning – og det er særligt noget, der gælder de mest essentielle ting såsom økonomien og strømmen. Strømmen kan nemlig hurtigt blive en markant sluger, når det handler om penge, og derfor er det en udgift, som mange forsøger at nedbringe for på den måde at få en sundere økonomi.

Vi kan dog ikke være foruden strøm i det daglige. Det er den, der sørger for, at vores hverdag hænger ordentlig sammen. Og derfor handler det bare om at finde den aftale, der synes mest fordelagtig for dig, din husstand og det forbrug, som I har.

Derfor bør du vælge Nettopower

Så hvorfor ikke vælge en leverandør, der er fuld gennemsigtig med sine aftaler, og som derfor også giver dig alt den information og ærlighed, som du behøver? Den aftale kan du indgå med nettopower.

Hos Nettopower er der ingen bøvl og frås. Det betyder blandt andet, at der ikke er nogen form for binding på din aftale. Derudover betaler du altid 0 kroner i dit abonnement, og der er ingen oprettelsesgebyrer, som du skal forholde dig til. Der er desuden kun 1 produkt, du kan vælge – lettere, billigere og hurtigere bliver det ikke at tage en fornuftig beslutning.

Ingen bøvl og ingen frås

Hos Nettopower er det sikret, at alle eksterne omkostninger opkræves til kostprisen – det gælder for eksempel PSO-afgiften, el-afgiften og eventuelle transportomkostninger. Derudover får du kun 100% variabel strøm, som afregnes time for time. Dermed er du altid sikret den mest konkurrencedygtige pris på den strøm, der leveres til dit hjem. Den følger nemlig prisen på børsen.

Du skal dog være opmærksom på, at der er et meget beskedent tillæg til indkøbsprisen. Det er på +12,5 øre pr. kWh – og det er da til at forholde sig til.