Værd at vide om pakketape

Hvis der er noget, der er kommet for at blive – så er det måden vi handler varer i dag. For hvad enten vi køber hos en webshop, eller handler brugte vare med hinanden, så sender vi flere og flere pakker rundt i landet. Det betyder også, at der skal pakkes mange pakker ind og hvordan gør man så det bedst? Én ting du i hvert fald ikke må gå ned på er pakketape.

Derfor skal du pakke dine ordrer ordentligt

Det er dog ikke helt uden besvær, at vi sender flere og flere pakker. For det stigende antal online ordre lægger nemlig også et pres på de mange forsendelsesmuligheder. Kunderne er blevet utålmodige og selve pakken skal hurtigt fra a til b. Derfor er det også vigtigt at selve varen er pakket forsvarligt. Er varen ekstra skrøbelig er det en god idé at bruge bobbelplast, så varen ikke går i stykker undervejs.

3 gode råd til at pakke bestillinger

Hvad enten du er privatperson eller agerer som et erhverv, så vil under alle omstændigheder for brug for en ordentlig pakketape. Faktisk er det netop en af de bedste ting, som du absolut ikke må gå ned på. For hvad nytter det at have pakket det hele nøjsomt, hvis selve indpakningen går op eller i stykker. Vælg derfor altid en god tape at pakke med.

Selvom det måske kan lyde en smule tørt, så er der faktisk rig mulighed for at være kreativ med dit valg af tape. Dette gælder især hvis du er en virksomhed. For da tapen er på ydersiden af pakken, så er det også en oplagt mulighed for gøre dit brand synlig og genkendelig.

Her er en liste over forskellige typer tape du kan overveje:

Almindelig, gennemsigtig plastiktape.

Papirtape – et godt og bæredygtigt valg.

Plastiktape med dit eget logo eller design.