Varm dit hjem op på en smart og nytænkende måde med en vertikal radiator

En vertikal radiator anvendes oftest i rum, hvor pladsen er trang. Deres kunder vælger dem også til bygninger, hvor der er store vinduespartier – det skyldes, at et større glasareal skaber en kuldebro i rummet, som en vertikal radiator kan afhjælpe.

Det er dog altid kun din fantasi, der sætter grænser, for vores minimalistiske og elegante design betyder, at de vertikale radiatorer kan bruges i enhver form for moderne omgivelser. Så hvis du er på udkig efter en radiator, der ikke kun giver varme, men også forbedrer din indretning, så overvej en vertikal radiator.

En vertikal radiator flytter grænserne i dit hjem

En vertikal radiator fra Hudevad handler om mere end bare varme. Det handler også om stil, design og ydeevne. Deres team af ingeniører og partnere er eksperter inden for innovation, design og energi. De kalder det kreativt håndværk møder eksperthåndværk. For Hudevad har de altid søgt at flytte grænserne for både den allerhøjeste kvalitet og ydeevne samt diskret og smagfuldt design. Dette gælder naturligvis også for deres populære vertikale radiatorer. De nyder at finde de finesser, der fremhæver radiatorens formål og funktion. Og for dem handler det om meget mere end varme.

Hvis du er på udkig efter en radiator, der ikke kun ser godt ud, men som også har en god ydeevne, så er en vertikal radiator det perfekte valg til.

Flotte design til din vertikale radiator

En vertikal radiator har et slankt frontpanel med let afrundede hjørner og er perfekt til at skabe et stilfuldt, minimalistisk look i dit hjem. Og takket være det konvektorfrie design er den også nem at holde ren og hygiejnisk. En vertikal radiator er en af de mest populære modeller takket være dens effektive ydeevne og overraskende funktionalitet. Med flere radiatorer indeni og et enkelt, glat dæksel er Plan XV ideel til indbygning og tilpasning til udfordrende steder, hvor du enten ønsker at skjule radiatoren eller fremhæve den som en aktiv del af indretningen.

En vertikal radiator er også unik, fordi den sikrer, at den ikke blokerer lyset udefra og ind i rummet. Radiatorens smalle, flade design betyder, at den kan placeres på mange forskellige steder, hvilket gør den til et godt valg til både hjemmet og kontoret.