Visualiser dit nye hjem inden det bliver bygget

Er pladsen hjemme i husstanden ved at være trang, og har I længe gået med drømmen om, snart at flytte til noget større, men uden at kunne finde det helt rigtige? Så er det en idé at giver jer i kast med et mere personligt boligprojekt, nemlig helt selv at designe jeres fremtidige hjem. I vil her få det hele præcis som i ønsker det, uden at skulle gå på kompromis med småfejl og mangler, som i har oplevet, med alle husene på markedet.

Få styr på rum og proportioner

Det kan dog godt virke som en stor omvæltning at give sig i kast med eget byggeprojekt, men med nutidens teknologi, bliver det lettere overkommeligt, da i med 3d visualisering, har mulighed for at få et reelt indtryk af jeres fremtidige hus, inden de endelige byggeklodser sættes på plads. I vil her kunne arbejde tæt sammen med en arkitekt, så I er med under hele processen, og ingen af jeres idéer eller visioner bliver forbigået. Det er altså en klar fordel, at i fra start kan få en klar plan og billede af, hvordan rumopdeling og proportionerne bliver i jeres hus.

Mulighed for at overveje interiør tidligt i processen

Ved at kunne se huset i 3D, har i også den fordel, at i kan få et billede af de forskellige materialer sammen. Dette er enormt praktisk f.eks. uden døre, da I kan se hvordan tag og facaden på huset stemmer overens med hinanden. Det letter også jeres senere arbejde med hensyn til indretning, da i allerede inden huset står færdigt, har en klar viden om hvilke farver, materialer og rumstørrelse det vil indeholde, hvorved i sagtens kan holde øje med tilbud på senge, sofaer og andet, da i kender de præcise mål for disse, og samtidig ved i hvilke omgivelser og rumtyper, som de skal passe i.